Vlada Stanojević: Kakav je to seks, ako si posle njega u stanju da praviš selfi?

Izvor: Story, 27.Okt.2014, 22:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada Stanojević: Kakav je to seks, ako si posle njega u stanju da praviš selfi?

Vlada Stanojević i njegova verenica Ana Marija Žujović uživaju u ljubavi, a mladi voditelj otkrio je da sa svojom izabranicom i te kako uživa i u krevetu

Ana Marija i Vlada, foto: Privatna arhiva

Naime, tokom gostovanja u emisiji svoje koleginice Sanje Marinković, Vlada je izjavio da nije jedan od mnogih koji su počeli da prate trend objavljivanja takozvanih sex selfie-ja, odnosno fotografija snimljenih neposredno nakon seksualnog odnosa.

Kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << su se Vlada i Ana Marija zavoleli pročitajte OVDE

- U poslednje vreme trend su sex selfie, odnosno selfie nakon seksa. Ja to zaista nikad nisam radio. Kakav je to seks, ako ti znaš gde ti je telefon posle toga? – rekao je Stanojević u emisiji Magazin in.

Kako će izgledati venčanje poznatog para pročitajte OVDE

Izvor: Opera17
Pogledaj vesti o: Vlada Stanojević

Nastavak na Story...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.