ŠPANSKA SERIJA, 222. EPIZODA: Nova prepiska Ane Marije i Vlade! Da mi sad dođeš, sad bih ti napravio bebu!

Izvor: Press, 05.Mar.2015, 01:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠPANSKA SERIJA, 222. EPIZODA: Nova prepiska Ane Marije i Vlade! Da mi sad dođeš, sad bih ti napravio bebu!

Španska serija u kojoj su glavni akteri fitnes instruktorka Ana Marija Žujović i voditelj Vladimir Stanojević, njen bivši verenik, iz dana u dan prima drugačiji tok.
Prenosimo vam poruke koje je Vlada poslao Ani Mariji nakon što ju je udario i u kojima joj poručuje da bi rado imao seks sa njom i napravio joj dete. Da stvarnost bude gora, ova prepiska se događa samo dan nakon njihove žučne svađe.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << />
 
"Da se ne lažemo, da mi sada dođeš, izje*ali bi se i sada bih ti napravio dete", napisao joj je Vlada, na šta mu je ona poručila da joj u tom trenutku ne priča o seksu. To nije sprečio voditelja da joj, bez obzira na sve, ponudi da stvaraju porodicu.
"Ne pričam ti o seksu, nego o detetu. Razmisli o svemu i nemoj da donosiš ishitrene odluke. Nije kasno za nas i za porodicu, imaj to u glavi", poručio je Vladimir i nastavio da ubeđuje bivšu devojku da, ukoliko je trudna, ne abortira njihovo dete.
Voditelj u daljem toku dopisivanja otkriva da su on i fitnes instruktorka planirali porodicu i moli je da ne donosi sama odluku o abortusu ukoliko je trudna, na šta mu ona vidno ljuta odgovara.
"Još mi to treba, pa da se moj život pretvori u košmar. Neću ništa da sređujem jer, ako ti i ja nismo uspeli, neću dete da koristim kao sredstvo koje će spasiti ovu vezu", kategorična je bila Ana Marija.
Kada smo juče pozvali Vladu da nam prokomentariše poruke koje posedujemo, samo je kratkro rekao:
"Više ne dajem nikakve izjave koje su u vezi sa tom osobom", izjavio je voditelj, dok Ana Marija do zaključenja ovog broja ništa nije želela da komentariše.
Pogledaj vesti o: Vlada Stanojević

Nastavak na Press...






Povezane vesti

PERIPETIJE BEZ KRAJA I KONCA: Ana Marija Vladi: Seks nam je bio KATASTROFA, odrađivala sam ga!

Izvor: Press, 05.Mar.2015

Nove pikanterije vezane za slučaj Vlade i Ana Marije tek isplivavaju. Naime, razlog zbog koga je voditelj istukao Anu je njena afera sa trenerom. Fitnes prvakinja je rešena u tome da Vladu strpa u zatvor, jer je nakon svega izgubila bebu koju je nosila sa njim. ...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.