Izvor: HotSport.rs, 03.Jul.2015, 09:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZA SRBIJU SADA NEMA ZIME: Sale Nacionale i KSS postigli novi dogovor!

Predsednik KS Srbije Dragan Đilas potvrdio je da će selektor Aleksandar Đorđević još naredne četiri godine predvoditi našu reprezentaciju. 

Đorđević je prošle godine predvodio Srbiju do srebrne medalje na Mundobasketu, a ove će pokušati da na Eurobasketu napravi korak više. 
- Zadovoljstvo mi je da saopštim da je sa Aleksandrom Đorđevićem postignut dogovor. To je garancija da će i posle Rija naše selekcije biti u evropskom i svetskom vrhu – rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << je Đilas u razgovoru za Politiku i dodao da je ubeđen da će posle košarkašica, vizu za Rio obezbediti i košaraši:
- Sa Đorđevićem smo dobili veliku energiju i dobar pristup, a imamo igrače koji mogu da stignu do finala na EP u Francuskoj. To je i karta za Rio, pozivnica za balkon i nastavak jedne čarobne srpske košarkaške priče – istakao je Đilas.
The post ZA SRBIJU SADA NEMA ZIME: Sale Nacionale i KSS postigli novi dogovor! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Vize

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sale Nacionale još četiri godine na klupi 'Orlova'

Izvor: Sportske.net, 03.Jul.2015

Iako je nedavno predstavljen kao novi trener Panatinaikosa, Đorđević ostaje selektor Srbije. I to na duže staze...Postojala je bojazan u košarkaškoj javnosti oko budućnosti Aleksandra Đorđevića na mestu selektora košarkaške reprezentacije Srbije budući da će od naredne sezone voditi grčki...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.