Vize čekaju - Ovo je računica srpskih odbojkašica

Izvor: Sportske.net, 02.Sep.2015, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vize čekaju - Ovo je računica srpskih odbojkašica

Uoči početka finalne faze takmičenja na Svetskom kupu u Japanu postalo je jasno na koji način srpske reprezentativke mogu do plasmana na Olimpijske igre u Rio de Žaneiru.

Ženska odbojkaška reprezentacija krenula je krajem avgusta put Japana sa nadom da bi mogla da napravi iznenađenje i obezbedi plasman na Olimpijske igre u Rio de Žaneiru u izuzetno jakoj konkurenciji.

Poraz od Kine na >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << startu takmičenja nije slutio na dobro ali je potom usledila serija od sedam vezanih pobeda što je izabranice Zorana Terzića stavilo u položaj da se bore za jedno od prva dva mesta na turniru a samim tim za olimpijsku vizu.

Uoči početka treće runde takmičenja u okviru koje će reprezentacija Srbije odigrati još tri utakmice u Komakiju, postalo je jasno na koji način naše odbojkašice mogu do željenog cilja.

Pod uslovom da vežu još tri pobede, a imaju velikih izgleda za to jer igraju protiv realno slabijih selekcija Kube, Kenije i Argentine, srpske odbojkašice čekaće jedan kiks reprezentacija Kine ili Amerike što će im biti dovoljno za plasman na Olimpijske igre.

Kineskinje i Amerikanke čeka mnogo teži posao a veliki su izgledi da upravo reprezentacija SAD otvori put Srbiji ka Olimpijskim igrama jer u petak i subotu igra protiv Rusije i Japana.

Za razliku od Amerikanki, Kineskinje prvo čeka nešto lakši posao sa Dominikanskom Republikom ali onda slede mečevi sa šampionom Evrope Rusijom i domaćinom Svetskog kupa Japanom.



Reprezentativke Srbije svoje mečeve igraju u sledećim terminima:


4. septembar

Kuba - SRBIJA 08.10

5. septembar

Kenija - SRBIJA 08.10

6. septembar

Argentina - SRBIJA 07.10

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.