Novosadskim basketašima titula i viza za Prag

Izvor: Radio 021, 10.Jul.2016, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novosadskim basketašima titula i viza za Prag

Košarkaši Novi Sad Al Wahda 3x3 u hrvatskom Lipiku, gde su na prvom ovogodišnjem evropskom challengeru u sklopu FIBA World tour serije, obezbedili su nastup na Mastersu u Pragu.

Novosađani su pred više od 1.000 gledalaca bili ubedljivi protiv tima Ecos Romari iz BiH sa 21:13, u sastavu Dušan Domović Bulut, Dejan Majstorović, Marko Ždero i Danilo Mijatović.

"Već samim ulaskom u finale smo izborili nastup na Mastersu u Pragu, pa smo bili rasterećeni, ujedno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << smo dobili i Trofej Dražena Petrovića, koji domaćini turnira dodeljuju uz odobrenje porodice legendarnog košarkaša. Velika je čast dobiti priznanje koje nosi ime takve legende, turnir je posetom uveličala i Biserka Petrović, Draženova majka", kaže kapiten ekipe Dušan Domović Bulut.

Turnir je obeležio njegov saigrač Dejan Majstorović, zbog čega je poneo priznanje MVP-ja,  a na samom turniru se nadmetalo 16 ekipa iz 11 zemalja.

Pobednici su dobili ček na 4.000 dolara, a sledeći izazov Novosađanima biće turnir u Moskvi, 23. i 24. jula.

Autor: 021
Pogledaj vesti o: Vize

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Novosađani ponovo najbolji u basketu 3x3

Izvor: NoviSad.com, 10.Jul.2016

Košarkaši Novi Sad Al Wahda nastavili su dominaciju u basketu 3x3, pobedom na turniru u hrvatskom Lipiku, što je bilo prvo ovogodišnje evropsko takmičenje u sklopu FIBA World tour serije. Novosađani su pred više od 1.000 gledalaca..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.