Kacikaris skratio spisak - Ovih 12 Helena napadaju vizu za Rio

Izvor: Sportske.net, 01.Jul.2016, 20:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kacikaris skratio spisak - Ovih 12 Helena napadaju vizu za Rio

Selektor košarkaške reprezentacije Grčke Focis Kacikaris saopštio je konačan spisak igrača na koje računa za predstojeći Olimpijski kvalifikacioni turnir u Torinu.

Tri dana pre početka Olimpijskih kvalifikacionih turnira u Manili, Torinu i Beogradu, selektori reprezentacija učesnica lagano svode račune i objavljuju konačne spiskove.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Strateg "Orlova" Aleksandar Đorđević najavio je da će svoju odluku odlagati dok god je to moguće, odnosno do poslednjeg roka koji je propisla FIBA.

Sa druge strane, selektor košarkaške reprezentacije Grčke Focis Kacikaris saopštio je konačan spisak igrača za predstojeći Olimpijski kvalifikacioni turnir u Torinu tri dana pre početka.

Poslednju seču nisu "preživeli" Vasilis Kavadas i Tajler Dorsi, a pa će Grci juriti olimpijsku vizu sa sledećom dvanaestoricom: Nik Kalates, Vangelis Mancaris, Janis Atinu, Tanasis Antetokunpo, Janis Papapetru, Vasilis Haralampopulos, Dimitros Agravanis, Kostas Kufos, Janis Burusis, Jorgos Bogris, Janis Antetokunpo, Stratos Perperoglu.

Reprezentacija Grčke igraće u Grupi A sa selekcijama Meksika i Irana, a među potencijalnim rivalima u polufinalu nalaze se Tunis, Hrvatska i Italija.
Pogledaj vesti o: Olimpijske igre

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbiju je šokirao Bobi, Meksikance Gustavo Ajon

Izvor: Sportske.net, 01.Jul.2016

Tri dana pre početka Olimpijskih kvalifikacionih turnira u Manili, Torinu i Beogradu prva zvezda reprezentacije Meksika odustala je od igranja za nacionalni tim...Manje od tri dana ostalo je do početka odlučujućih borbi za poslednje tri olimpijske vize koje će biti podeljene u Manili, Torinu i Beogradu,...

Nastavak na Sportske.net...

Đorđević: Odlazak u Rio je san svih nas! Usresređeni smo na to da sručimo veliku energiju na parket

Izvor: MozzartSport.com, 02.Jul.2016, 13:03

"Iščekivanja su uvek najviša. Svi oni koji nas prate to očekuju, mi imamo veliku odgovornost. Imamo obavezu da odemo u Rio", rekao je selektor Srbije..Još samo dva dana ostala su do početka kvalifikacija za Olimpijske igre, na kojim će reprezentacija Srbije pokušati da izbori vizu za Rio u konkurenciji...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.