Ðoković i Troicki na večitom derbiju

Izvor: Press, 01.Mar.2015, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ðoković i Troicki na večitom derbiju

Najbolji teniser sveta Novak Ðoković i njegov saigrač iz nacionalnog tima Viktor Troicki prisustvuju košarkaškom derbiju između Partizana i Crvene zvezde u dvorani Pionir.
Ðoković se nakon poraza u finalu ATP turnira u Dubaiju od Rodžera Federera >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << odmah vratio u zemlju kako bi predvodio Srbiju u meču prvog kola Svetske grupe Dejvis kupa protiv Hrvatske u Kraljevu.

Poznato je da Ðoković navija za crveno-bele, dok je Troicki strastven navijač crno-belih.

Oni su zajedno ušli u halu Pionir u društvu Novakove braće Marka i Ðorđa.

Derbi utakmica 23. kola regionalne Jadranske lige između Partizana i Crvene zvezde igra se od 19 sati.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Tenis,   Košarka,   Zvezda - Partizan,   Federer,   Dejvis kup

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković i Troicki na večitom derbiju

Izvor: Radio 021, 01.Mar.2015

Najbolji teniser sveta Novak Đoković i njegov saigrač iz nacionalnog tima Viktor Troicki prisustvuju košarkaškom derbiju između Partizana i Crvene zvezde u dvorani Pionir...Đoković se nakon poraza u finalu ATP turnira u Dubaiju od Rodžera Federera odmah vratio u zemlju kako bi predvodio Srbiju...

Nastavak na Radio 021...

Rešeni smo da osvojimo Dejvis kup

Izvor: Politika, 01.Mar.2015

Novak Đoković se odmah posle finala u Dubaiju okreće novom izazovu, duelu sa Hrvatskom u Kraljevu. – Posvetili smo se tom takmičenju ove godine – ističe Novak. – Očekujem izuzetno lep ambijent u Kraljevu..Od izveštača „Žurnala”..Dubai – Žrvanj vrhunskog tenisa ne staje. Taman što...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.