Viktor Troicki hoće da oženi manekenku?

Izvor: 011vodič.com, 31.Jul.2015, 23:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Viktor Troicki hoće da oženi manekenku?

Nakon četvorogodišnje veze s manekenkom Sunčicom Travicom, te jednogodišnje romanse s manekenkom Sofijom Milošević, teniski as Viktor Troicki je otpočeo vezu sa… Pogađate – manekenkom Aleksandrom Đorđević (31).
Zanosna Paraćinka zavela je Viktora pre tri meseca i od tada su bukvalno nerazdvojni.
“Viktor je imao loše iskustvo sa dosadašnjim vezama jer su bile javne. Dok su trajale, davao je izjave u medijima, ali je isto tako nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << razlaza svima morao da objašnjava razloge raskida. Sada je odlučio da svoju intimu i osećanja čuva samo za sebe, kako bi potrajalo”, ispričao je za Blic blizak prijatelj Viktora Troickog.
Kako kaže, Aleksandra mu je bila ogromna podrška tokom Vimbldona i bodrila ga je iz lože. London ih je dodatno zbližio te očvrsnuo njihovu vezu.
Na moru su i uživaju. Nikada ga nisam video tako zaljubljenog. I Aleksandra obožava njega. Ljubav im je sada najvažnija”, rekao je izvor.
Aleksandra Đorđević se, inače, proslavila ulogom Brazilke u filmu “Montevideo, bog te video”, a igrala je u mnogim spotovima, između ostalih u video-ostvarenju Aca Pejovića, Tropiko benda, Leksington benda… U javnosti su je dovodili u vezu s fudbalerom Vladimirom Volkovim, ali ona to nikada nije potvrdila.


#svet
The post Viktor Troicki hoće da oženi manekenku? appeared first on 011VODIC.COM.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.