Uživo: Viktor protiv momka koji je izbacio Nadala, Troicki - Braun 0:0

Izvor: Blic, 04.Jul.2015, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Viktor protiv momka koji je izbacio Nadala, Troicki - Braun 0:0

Viktor Troicki od 12.30 po srednjeevropskom vremenu igra meč 3. kola Vimbldona protiv Dastina Brauna, 102. tenisera sa ATP liste, koji je u prethodnoj rundi nadmetanja priredio senzaciju izbacivši Rafaela Nadala. Zbivanja sa njihovog duela možete da pratite uživo uz Blicsport.rs.

Viktoru i Dastinu je ovo prvi međusobni teniski okršaj u svetu profesionalaca, a za razliku od Troickog koji je ove sezone ostvario 28 pobeda, momak koji je polovinom svog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << porekla sa Jamajke, a drugom polovinom Nemac, ima ih samo sedam, ali jednu vredniju od mnogih - onu protiv Rafe.

Malo posle Brauna, koji je prvi došao i seo na svoju stolicu, slušajući muziku, Troicki je u 12.33 izašao na teren, pa je desetak minuta kasnije meč i počeo.

Prvi set u toku

Servisi Viktora Troickog, koji umeju da uzdrmaju mnoge, nisu uznemirili previše momka sa dredovima. Štaviše, rano je došao do brejk šanse, pa iako prvu nije iskoristio, drugu je odmah zatim izgradio izlaskom na mrežu i neodbranjivim volejom, ali je i nju neutralisao servis srpskog igrača. Kako je Viktor osvojio i dva naredna poena, odaljivši suparnika od mreže, prvi gem je uspešno priveo kraju u svoju korist. A kako je Braun ubacio gde treba i kako treba svih svojih pet uvodnih setova, vrlo brzo se došlo do 1:1.

Sledeći servira Troicki.
Pogledaj vesti o: Viktor Troicki,   Rafael Nadal,   Tenis

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.