Troicki zaustavljen u prvom kolu Toronta

Izvor: Sportske.net, 25.Jul.2016, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troicki zaustavljen u prvom kolu Toronta

Srpski teniser Viktor Troicki nije uspeo da se plasira u drugo kolo turnira masters serije u Torontu, pošto je danas na startu tog turnira izgubio od Južnoafrikanca Kevina Andersona u dva seta.

Srpski teniser Viktor Troicki nije uspeo da se plasira u drugo kolo turnira masters serije u Torontu, pošto je danas na startu tog turnira izgubio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << od Južnoafrikanca Kevina Andersona u dva seta - 7:6, 6:3.

Meč Troickog i Andersona, 35. i 34. tenisera sveta, trajao je sat i po.

Obojica tenisera su u prvom setu po jednom oduzimali servis protivniku, pa je pobednik tog dela igre rešen u taj-brejku. Anderson je taj-brejk dobio sa 7:4.

Južnoafrikanac je na startu drugog seta napravio brejk, vrlo brzo je poveo sa 3:0 i tu prednost je sačuvao do kraja ne dopustivši Troickom niti jednu brejk priliku.

Anderson će u drugom kolu Rodžers kupa igrati protiv Austrijanca Dominika Tima, koji je bio slobodan u prvom kolu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Đoković dobio rivala u drugom kolu Toronta

Izvor: Sportske.net, 25.Jul.2016

Najbolji teniser sveta Novak Đoković će u drugom kolu Rodžers kupa igrati protiv Žila Milera iz Luksemburga, koji je danas na startu turnira pobedio Rusa Dmitrija Tursunova...Miler je u prvom kolu turnira masters serije u Torontu savladao Tursunova sa 7:6, 6:1 posle sat i 18 minuta igre...U drugo...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.