Troicki u osmini finala

Izvor: Akter, 04.Jul.2015, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troicki u osmini finala

Viktor Troicki plasirao se u osminu finala Vimbldona, pošto je pobedio Nemca Dastina Brauna sa 3:1, po setovima 6:4, 7:6, 4:6 i 6:3

Troicki će u četvrtoj rundi Vimbldona igrati protiv boljeg iz duela Britanca Džejmsa Vorda i Vaseka Pospišila iz Kanade.

Do šestog gema prvog seta i Troicki i Braun su imali po nekoliko brejk prilika, ali nisu uspeli da ih iskoriste. Potom su usledila tri mirna gema u kojima su teniseri bili sigurni na svoj servis, da bi Troicki >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << u desetom gemu posle nekoliko sjajnih riterna stigao do tri vezane brejk, odnosno set lopte.

Prve dve je 102. teniser sveta spasio, ali nije i treću, pa je tako Troicki poveo sa 1:0 posle 38 minuta igre.

Braun, koji je u prethodnom kolu izbacio Rafaela Nadala, bolje je otvorio drugi set, pošto je već u trećem gemu napravio brejk. Srpski teniser je, međutim, uzvratio istom merom već u narednom gemu (2:2). Do kraja seta nije bilo novih brejk prilika, pa je pobednik drugog seta rešen u taj-brejku.

Troicki je u taj-brejku odlično servirao, pa je dobio taj deo igre sa 7:3 i poveo sa 2:0 u setovima.

U trećem setu nije bilo velikih uzbuđenja sve do samog kraja, kada je Braun u desetom gemu uspeo da stigne do brejka i ujedno do seta.

Srpski teniser nije klonuo posle izgubljenog seta, već je krenuo silovito, pa je vrlo brzo u četvrtom set poveo sa 3:1, uz jedan brejk. Bolju igru u četvrtom setu Troicki je krunisao brejkom u devetom gemu, pa se tako posle dva sata i 22 minuta igre plasirao u osminu finala Vimbldona.
Pogledaj vesti o: Viktor Troicki

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

Troicki u osmini finala Vimbldona

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Jul.2015

Srpski teniser Viktor Troicki plasirao se u osminu finala Vimbldona, pošto je danas pobedio Nemca Dastina Brauna sa 3:1, po setovima 6:4, 7:6, 4:6 i 6:3...Troicki će u četvrtoj rundi Vimbldona igrati protiv boljeg iz duela Britanca Džejmsa Vorda i Vaseka Pospišila iz Kanade...Do šestog gema prvog...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.