Troicki u finalu

Izvor: TV Arena Sport, 07.Feb.2016, 00:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troicki u finalu

Srpski teniser Viktor Troicki plasirao se u finale turnira u Sofiji, pošto je u polufinalu sa 4:6, 6:3, 7:5 pobedio Slovaka Martina Kližana.

Posle nedavne titule u Sidneju, Viktor Troicki će imati priliku za osvajanje još jednog trofeja ove sezone!

Srpski >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << teniser se večeras plasirao u finale turnira u Sofiji, gde će se za titulu boriti sa Špancem Bautistom Agutom, koji je u ranoj fazi turnira eliminisao našeg Filipa Krajinovića.

Troicki je u današnjem polufinalu vodio dramatičnu borbu sa Martinom Klizanom i posle gotovo dva i po sata igre trijumfovao je sa 2:1, po setovima 4:6, 6:3 i 7:5.

Troicki će u finalu u nedelju igrati protiv Roberta Bautiste-Aguta iz Španije koji je u polufinalu pobedio Nemca Žila Milera iz Luksemburga sa 7:6 (5), 6:4.

Direktan prenos je na Areni Sport 2 od 16h.

Nastavak na TV Arena Sport...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.