Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Feb.2016, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troicki u četvrtfinalu turnira u Roterdamu

Srpski teniser Viktor Troicki plasirao se u četvrtfinale turnira u Roterdamu, pošto je danas pobedio Hjeona Čunga iz Južne Koreje u dva seta - 7:6 i 6:2.

Troicki će u četvrtfinalu igrati protiv Francuza Nikole Maua, koji je u osmini finala bio bolji od sunarodnika Žeremija Šardija.

U prvom setu današnjeg duela obojica tenisera su napravila po jedan brejk, pa je pobednik tog dela igre rešen u taj-brejku. Troicki je u taj-brejku napravio jedan mini >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << brejk više i tako, posle 59 minuta igre, poveo 1:0.

Mnogo manje neizvesnosti i borbe je bilo u drugom setu. Srpski teniser je u tom delu igre dva puta oduzeo servis Čungu, ne dozvolivši mu nijednu brejk priliku.

Troicki i Mau su se do sada sastajali samo dva puta i oba puta je srpski teniser trijumfovao.
Pogledaj vesti o: Viktor Troicki

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.