Troicki sada želi da osvoji Porše

Izvor: Vesti-online.com, 29.Maj.2016, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troicki sada želi da osvoji Porše

Viktor Troicki je zaustavljen u osmini finala Rolan Garosa pošto ga je savladao još uvek aktuelni osvajač ovog turnira - Sten Vavrinka sa 3:1.

Srpski teniser smatra da su presudili detalji koji su se desili sredinom trećeg seta.

- Mislim da smo do sredine trećeg seta igrali egal, čak mislim da je imao malo sreće u trenucima kad je napravio brejk u trećem – potezao je udarce, naročito na servisu, pustio je ruku i pogodio nekoliko linija. Osećao sam da >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << igram dobro, nisam mu davao mnogo prostora da se razmaše, ali odigrao je hrabro. Mislim da je u tim trenucima morao da odigra najbolje što može da bi došao do prednosti, to je i uradio, rekao je Troicki i dodao:

- Uslovi za igru nisu išli meni u korist jer je bilo dosta sporo i vlažno, nije bilo brzo kako ja volim, ali to nije opravdanje. Borio sam se, žao mi je što sam izgubio, ali mislim da sam odigrao dobar meč. Naišao sam na Vavrinku, on je branilac titule, nisam imao sreće sa žrebom kao neki, ali to je tenis - kazao je drugi srpski reketa, a prenosi B92.

Viktor je u jednom trenutku zatražio medicinski tajm-aut, a na konferenciji za medije je objasnio razlog tome.

- Malo me zatezala prepona, ne znam tačno, verovatno samo od dosta trčanja i istezanja – otvarao je teren dobro i onda sam osetio sredinom trećeg seta... Nadam se da nije ništa strašno – mogao sam da igram i da trčim, samo mi je malo odvraćalo pažnju.

Sezona turnira na terenima od šljake, makar za one najbolje, je završena. Sledi selidba na travnatu podlogu kao priprema za Vimbldon. Troicki će igrati u Štutgartu i ima jasan cilj.

- Prošle godine sam igrao zaista dobro, malo je veća nadmorska visina i trava je. Izgubio sam u finalu, nadam se da ću sada uspeti da uzmem Poršea.
Pogledaj vesti o: Viktor Troicki,   Porsche

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.