Troicki preko Brunstroma do poslednje runde kvalifikacija za Šenžen

Izvor: Blic, 21.Sep.2014, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troicki preko Brunstroma do poslednje runde kvalifikacija za Šenžen

Viktor Troickom ostala je još jedna stepenica do glavnog žreba turnira u Šenženu pošto je u drugoj rundi kvalifikacija bio bolji od švedskog tenisera Johana Brunstroma sa 7:6(2), 7:6(5).

Okršaj je trajao 94 minuta, a Viktor je mogao i ranije da slavi pobedu pošto je u desetom gemu imao tri brejk lopte, ali je na kraju tu deonicu ipak rešio u taj-brejku dopustivši protivniku sa dva poena.

Troicki je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i u drugom setu imao inicijativu, više napadao, pa napravio brejk u sedmom gemu za 4:3, ali se Brunstrom vratio do drugog taj-brejka koji je takođe izgubio.

Srpski predstavnik je treći nosilac u kvalifikacijama, a za plasman u glavni žreb boriće se protv Japanca Tošihidea Macuija koji je bio bolji od Vanga sa 6:3, 6:2.
Pogledaj vesti o: Viktor Troicki

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Troicki nadomak glavnog žreba

Izvor: B92, 21.Sep.2014

Srpski teniser Viktor Troicki na korak je do plasmana u glavni žreb turnira iz Serije 250 u Šenženu...On je u prvoj rundi kvalifikacija savladao Šveđanina Johana Brunstroma, koji trenutno nema renking u singlu, rezultatom 7:6 (7-2), 7:6 (7-5)...Za plasman u glavni žreb Troicki će se boriti sa...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.