Troicki pregazio Rusa za srpski dvoboj u Budimpešti

Izvor: Vesti-online.com, 24.Apr.2017, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troicki pregazio Rusa za srpski dvoboj u Budimpešti

Srpski teniser Viktor Troicki upisao je ubedljivu pobedu na startu ATP 250 turnira u Budimpešti (482.060 evra) pošto je sa 2:0, po setovima 6:1, 6:2 savladao Rusa Jevgenija Donskoja.

Meč je trajao svega 53 minuta pošto je Troicki, koji je sedmi nosilac na turniru, pošto je naš teniser u oba seta napravio po dve brejk, a sa druge strane nije protivniku dozvolio da mu oduzme servis iako je imao tri šanse.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
Naredni protivnik Troickog biće njegov kolega iz reprezentacije Srbije Laslo Đere, kome je ranije tokom dana Rus Danil Medvedev predao meč 1. kola u drugom setu (6:0, 5:5). Pobednik tog dvoboja u četvrtfinalu bi verovatno išao na iskusnog Španca Fernanda Verdaska.
Pogledaj vesti o: Viktor Troicki

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.