Troicki osvojio Komo

Izvor: HotSport.rs, 31.Avg.2014, 20:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troicki osvojio Komo

Srpski teniser Viktor Troicki umesto da je sada na US Openu igra čelendžere na šljaci po Evropi, a prvi koji je osvojio je onaj koji se ove nedelje održavao u italijanskom gradu Komu za nagradni fond od 35.000 evra.

Troicki je u finalu bez previše problema savladao Irca Luka Sorensena sa 2:0, po setovima 6:3, 6:2 za svega jedan sat i jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << minut igre.
Za trijumf na ovom turniru našem igraču pored novčane nagrade od 5.035 evra pripalo je i 80 ATP bodova koji će mu doneti značajan skok na novoj rang listi najboljih tenisera sveta na kojoj trenutno zauzima 408. mesto.
hotsport.rs
Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

MUNDOBASKET: Turci mučili Amere tri četvrtine, Španci rutinski protiv Egipta


LIGA 1: Ibrin šou na Parku Prinčeva, Bastija otkinula bod Bordou (VIDEO)


PRIMERA: Veliki preokret na Anoeti, Sosijedad ponizio prvaka Evrope (VIDEO)






Pogledaj vesti o: US Open

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

NOVI SKOK NA ATP LISTI: Prva povratnička titula Troickog vodi na 254. mesto

Izvor: Kurir, 31.Avg.2014

Posle trijumfa na čelindžeru u Komu srpski teniser Viktor Troicki napraviće novi veliki skok na ATP listi i trebalo bi da bude 254. reket sveta..KOMO – Srpski teniser Viktor Troicki osvojio je prvi trofej posle povratka na teren, nakon jednogodišnje suspenzije koja mu je izrečena zbog kršenja...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.