Troicki osvetio Nadala!

Izvor: Sportske.net, 04.Jul.2015, 15:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troicki ''osvetio'' Nadala!

Posle Novaka Đokovića, i Viktor Troicki izborio plasman u osminu finala Vimbldona!

Viktor Troicki izborio plasman u osminu finala Vimbldona, pošto je danas savladao Nadalovog ''dželata'' Dastina Brauna sa 3-1, po setovima 6-4, 7-6 (7-3), 4-6 i 6-3.

Nemački teniser je posle pomenutog trijumfa nad Nadalom stekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << brojne simpatije ljubitelja tenisa, navijači su bili uz njega, ali to Viktoru nije nimalo smetalo da pokaže da je u ovom trenutku kvalitetniji igrač od Brauna.

U prvom setu igralo se gem za gem, sve do samog finiša, kada je Viktor napravio ključni brejk i rezultatom 6-4 stigao do vođstva u setovima.

U drugom je odluka pala u taj-brejku, gde je Troicki imao više koncentracije i rezultatom 7-3 dobio taj-brejk, za vođstvo od 2-0 u setovima.

Treći set je bio repriza prvog, s tom razlikom što je ovoga puta Braun izborio brejk u poslednjem gemu seta, ali je Viktor imao odgovor u narednom, odigrao je mnogo bolje i na kraju zasluženo trijumfovao, posle dva sata i 22 minuta igre.

Sada srpski teniser čeka da sazna ime rivala u osmini finala, a to će biti bolji iz duela Vaseka Pospišila iz Kanade i Britanca Džejmsa Varda.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Rafael Nadal

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.