Troicki jači od Tipse na travi

Izvor: Telegraf.rs, 21.Jun.2017, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troicki jači od Tipse na travi

Srpski teniser Viktor Troicki plasirao se u drugo kolo turnira u londonskom Kvinsu pošto je pobedio svog druga iz reprezentacije a 59. igrača sveta Janka Tipsarevića posle tri seta, 5:7, 7:6, 7:6.

Troicki koji je 39. teniser sveta, je uspeo da u četvrtom gemu prvog seta vrati brejk i izjednači >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << na 2:2, posle čega su obojica osvajali gemove na svoje servise, sve do 12. kada je Tipsarević ponovo oduzeo servis Troickom i osvojio prvi set sa 7:5.

Drugi i treći set rešeni su posle taj-brejka, pošto su Troicki i Tipsarević napravili po brejk u svakom setu. Troicki je taj-brejk drugog seta dobio sa 7:5, a taj-brejk trećeg seta sa 8:6.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Troicki eliminisan u Kvinsu

Izvor: RTS, 21.Jun.2017

. Srpski teniser Viktor Troicki nije uspeo da se plasira u četvrtfinale turnira na londonskom Kvinsu, pošto je izgubio od 55. igrača sveta Amerikanca Donalda Janga posle dva seta, 3:6, 4:6.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.