Troicki i Kuevas u četvrtfinalu turnira u Beču

Izvor: Telegraf.rs, 26.Okt.2016, 20:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troicki i Kuevas u četvrtfinalu turnira u Beču

Srpski teniser Viktor Troicki i Urugvajac Pablo Kuevas plasirali su se u četvrtfinale turnira u Beču u konkurenciji dublova, pošto su savladali indijsko-kanadsku kombinaciju Rohana Bopanu i Danijela Nestora 6:4, 6:4.

U narednoj rundi Troicki i Kuevas čekaju pobednika meča između drugih nosilaca braće Brajan, Majka i Boba, i Austrijanaca Denisa Novaka i >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Dominika Tima.

Troicki je u Beču bio uspešan i u singlu, nakon što je juče posle preokreta izbacio Južnoafrikanca Kevina Andersona 4:6, 7:6 (7:5), 7:5. U borbi za četvrtfinale sastaje se sa Timom.

Turnir u glavnom gradu Austrije igra se za nagradni fond od 1.884.645 evra.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Troicki i Kuevas u četvrtfinalu turnira u Beču

Izvor: Press, 27.Okt.2016, 09:37

Srpski teniser Viktor Troicki i Urugvajac Pablo Kuevas plasirali su se u četvrtfinale turnira u Beču u konkurenciji dublova, pošto su savladali indijsko-kanadsku kombinaciju Rohana Bopanu i Danijela Nestora 6:4, 6:4. . foto:...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.