Troicki i Federer zaustavljeni u Melburnu

Izvor: NTV.rs, 23.Jan.2015, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troicki i Federer zaustavljeni u Melburnu

Srpski teniser Viktor Troicki završio je učešće na Australijan openu, pošto ga je u trećem kolu eliminisao Čeh Tomaš Berdih.Berdih je odigrao savršen meč protiv Troickog i potpuno zasluženo slavio rezultatom 6:4, 6:3, 6:2.
Troicki, koji nije bio na nivou iz prethodnih mečeva, bez obzira na eliminaciju može biti zadovoljan posle prvog Gren slema – vratio se na veliku scenu i ušao među 50 najboljih na svetu. >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs <<
Ovo je bio sedmi međusobni duel dvojice tenisera, a Tomaš sada vodi sa 6-1 u pobedama.
Više uspeha imao je Nenad Zimonjić koji se sa Pakistancem Kurešijem plasirao u treće kolo dublova. Njih dvojica su u drugom kolu bili bolji od Španaca Pabla Karenja-Buste i Giljerma Garsije-Lopesa sa 7:6, 6:4.
U osmini finala Zimonjić i Kureši čekaju boljeg iz meča u kome se sastaju Francuzi Erber i Mau protiv Kolumbijaca Kabala i Faraha.
Najveće iznenađenje dosadašnjeg toka Australijan opena priredio je Italijanski teniser Andreas Sepi eliminisavši drugog nosioca Rodžera Federera u trećem kolu. On je posle tri sata igre slavio sa 3 : 1 u setovima. Švajcarac je prvi put eliminisan pre četvrtog kola Ozi opena posle 14 godina, dok je tek drugi put to slučaj u 10 godina, ako se računaju svi Gren slemovi.
 
 
Pogledaj vesti o: Viktor Troicki

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.