Troicki: Na treningu je u redu, ali...

Izvor: B92, 02.Sep.2015, 03:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Troicki: Na treningu je u redu, ali...

Viktor Troicki je u prvom kolu US opena prekinuo niz od šest poraza i kaže da se dobro osećao na terenu.

“U prvom setu nisam baš najbolje servirao, ali išao mi je servis sve bolje kako je meč odmicao, što je veoma važno za moju igru. Dobro sam se osećao na terenu. Sve ovo vreme sam kvalitetno trenirao, ali sam gubio mečeve – na mečevima sam igrao potpuno drugačije, ali sada sam bio čvrst“. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Od naše saradnice Ane Mitrić

“Prethodnih nedelja često mi je padala koncentracija – fizički sam odlično spreman, ali sam mentalno bio umoran i zato nisam igrao dobro“, dodao je Troicki.

Viktor je sa 7:5, 6:4, 6:3 savladao 18-godišnjeg Fransesa Tijafoa iz SAD.

“Počeo sam nervozno, nisam znao šta da očekujem jer smo prvi put igrali. Čuo sam da je dobar, što se ispostavilo tačnim, igra prilično agresivno, forhend mu je odličan, bekhend solidan, ali uspeo sam iskustvom i sigurnom igrom da dođem do pobede“.

Rival Troickom u trećem kolu biće Radživ Ram, trenutno 88. teniser sveta.

“On se prevashodno oslanja na servis, često igra servis-volej i znam šta me očekuje“.

Mnogi teniseri žalili su se na izuzetno toplo vreme.

“Nije baš najprijatnije, prilično je teško i naporno, ali izdržao sam. Možda bi bilo teže da je otišlo u pet setova, sva sreća da nije“.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.