Izvor: HotSport.rs, 27.Okt.2016, 22:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TROICKI POLUDEO: Ne mogu ovako više! (VIDEO)

Viktor Troicki zabeležio je pobedu nad Dominikom TImom danas na turniru u Beču, ali je u glavnom gradu Austrije izgubio i veliki broj živaca.
Troicki je dan ranije savladao Kevina Andersonsa sa 2:1, a tokom tog susreta imao je i pravu eksploziju.
Naime, sudije su tokom jednog poena dosudile dobru loptu, sa čim se Viktor nije složio, smatrajući da je neiznuđena greška u pitanju.
Troicki je >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << tražio pomoć glavnog sudije, koji je ostao nem, što je kod našeg tenisera prelilo čašu:
– Je*em vam mater! Pa, poludeću, ne mogu više ovako! Je*bu me celu sezonu, ne mogu ovako da igram, vrištao je Troicki nakon što je izgubio servis.
Ipak, na kraju je uspeo da dođe do pobede, a potom i do četvrtfinala.
(Youtube/Lukas Waldhart)
The post TROICKI POLUDEO: Ne mogu ovako više! (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.