Sofija Milošević: Previše sam mlada da bih odlučila da li je Troicki čovek s kojim ću provesti život!

Izvor: Press, 15.Sep.2014, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sofija Milošević: Previše sam mlada da bih odlučila da li je Troicki čovek s kojim ću provesti život!

"Viktor me je odavno osvojio, ne mogu više ni da se setim kako. Još sam mlada da donosim zaključke da li je on muškarac s kojim želim da provedem ostatak života", kaže Sofija. Oboje zbog karijere stalno putuju, a manekenka, kojoj je baza u Njujorku, kaže da im to ne pre predstavlja problem.
"Uživamo u svakom trenutku koji provedemo zajedno. Ništa nije teško. Sve je stvar organizacije i želje", objašnjava lepotica i >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << dodaje uz osmeh da njoj drugi muškarci i ne smeju da priđu jer je čuva dva metra visok brat.

PROČITAJTE JOŠ:
ŽELI DA LIČI NA SESTRU STARLETU: Sa 17 godina promenila lični opis
Nataša Bekvalac: Ja sam jedna velika sponzoruša, a sponzor mi je Dragoljub Bekvalac!
Džastin Biber spreman da postane tata!
   
Ona kaže da je zbog porodice, koja živi u Srbiji, nostalgija stalno vuče da se ovde vrati.
"U Beogradu sam ostavila srce, volim Srbiju i jako mi je teško svaki put kada odlazim. S druge strane, Njujork kao grad nudi mnogo opcija za samostalan razvoj. Prvi prioritet mi je fakultet, koji moram da završavam kao student na daljinu. Ne viđam porodicu po šest meseci, što mi veoma teško pada s obzirom na to da imam male sestričine i sestriće".
Kaže da joj je majka bila najveća podrška i da joj i danas, bez obzira na to što je u modelingu od 14. godine, smetaju negativni komentari o toj industriji.
"U Srbiji dosta devojaka koje žele medijsku pažnju sebe nazivaju manekenkama, a u stvari ništa ozbiljnije nisu uradile, tako da je logično da će ljudi čitajući novine o takvim personama misliti najgore o modelima".
Pogledaj vesti o: Viktor Troicki

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.