NIJE MOGAO VIŠE DA ĆUTI: Viktor OTKRIO veliku tajnu o Đokoviću! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2017, 00:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE MOGAO VIŠE DA ĆUTI: Viktor OTKRIO veliku tajnu o Đokoviću! (FOTO)

Emotivna ispovest.

Drugi reket Srbije Viktor Troicki otvorio je dušu i u intervjuu za Žurnal otkrio da je odavno znao za povredu Novaka Đokovića. Najbolji teniser Orlova je posle predaje u četvrtfinalu Vimbldona Tomašu Berdihu, odlučio da završi sezonu zbog povrede lakta.

- Znao sam odavno da ima povredu lakta i da ti problemi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nisu nimalo naivni. Đoković će u septembru drugi put postati otac, pa mu je ova pauza dobro došla, u pravo vreme - kaže Troicki za Sportski žurnal.

Viki je siguran da će se Nole vratiti jači nego ikad.

- Apsolutno sam siguran. Mislim da će igrati još bolje nego pre. Novak će biti onaj stari, igraće kako to samo on ume. U poslednjih deset godina je napravio čuda na terenu, igrao je najviše mečeva od svih vodećih igrača na svetu. Nije imao nikakav odmor do sada, pa mu je sada potrebno da se oporavi. I vratiće se jači nego ikad - dodao je Viktor Troicki.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NIJE SE ODAVNO OGLAŠAVAO: Novak poslao poruku navijačima i otkrio koji je njegov novi "hobi" (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2017

Srbin pauzira zbog povrede lakta...Novak Đoković neće igrati do kraja sezone, zbog povrede lakta, što je nedavno i potvrdio na konferenciji za novinare u Beogradu (više pročitajte OVDE). Najbolji srpski teniser i trenutno peti na svetskoj rang listi vreme provodi sa porodicom i na terapijama....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.