Kutak za princezu: Ovde će uživati ćerka Viktora Troickog! FOTO

Izvor: Svet plus, 24.Jun.2017, 10:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kutak za princezu: Ovde će uživati ćerka Viktora Troickog! FOTO

Viktor Troicki, poznati teniser, i njegova izabranica Aleksandra nedavno su postali roditelji, a sada su pokazali gde će uživati njihova princeza.

Naime, Viktorova supruga Aleksandra na svom instagram profilu objavila je fotografiju na kojoj možemo videti kako su ponosni roditelji ukrasili sobu za ćerku, kojoj su dali ime Irina. Ono što se >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << može primetiti da je svaki detalj pažljivo izabran i izgleda prelepo.

Kako se vama dopada:

Hvala @babybell_beograd na preslatkoj sobici 😍🙏🏽👼🏼 bebac uziva u njoj ❤️

A post shared by Aleksandra Troicki (@aleksandratroicki) on Jun 23, 2017 at 12:58pm PDT

 

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Najbolje za princezu: Ovako izgleda “bebi kutak” koji su Aleksandra i Viktor spremili za svoju mezimicu

Izvor: Story, 24.Jun.2017

Srpski teniser Viktor Troicki i njegova supruga Aleksandra Troicki pre nedelju dana dobili su najbitnije životne uloge – postali su roditelji. Ljubav poznatog para krunisala je mezimica Irina koja im je donela radost i načinila ih porodicom. A post shared by Aleksandra Troicki (@aleksandratroicki)...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.