HELLO! DONOSI Viktor Troicki se verio u Njujorku: Oženiću Aleksandru krajem ove godine!

Izvor: Scandal.rs, 29.Sep.2016, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HELLO! DONOSI Viktor Troicki se verio u Njujorku: Oženiću Aleksandru krajem ove godine!

Posle emotivnog lutanja, jedan od naših najuspešnijih tenisera Viktor Troicki najzad je sreo onu pravu.

Posle godinu i po dana veze, tokom nedavnog učešća na grend slem turniru US Open u Njujorku, uspešni sportista zaprosio je svoju izabranicu, manekenku Aleksandru Đorđević. Kao što detalje svoje veze drže daleko od očiju javnosti, i ovaj događaj odigrao se u intimnoj atmosferi, bez svedoka. >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Iako u javnosti nerado komentariše događaje iz privatnog života, tridesetogodišnji Beograđanin ekskluzivno za Hello! otkriva kako se odlučio na jedan od najodvažnijih koraka u svom životu.

“Aleksandra i ja smo zaljubljeni, lepo nam je i uživamo u našoj ljubavi. Veridba je bila logičan korak u našem odnosu i srećan sam što je rekla – da”, zadovoljno kaže Viktor, koji će sa svojom izabranicom uskoro stati pred oltar.

“Nismo još zakazali venčanje, ali će sigurno biti do kraja ove godine. Teniska sezona završava se početkom novembra, pa ćemo se posle toga posvetiti organizaciji slavlja, koje će najverovatnije biti u Beogradu. To je sve što sada mogu da kažem”, iskren je uspešni sportista, koji nije imao pomoć u odabiru vereničkog prstena.

“Nisam se ni sa kim konsultovao, prsten sam izabrao sam, kao što sam i osmislio čin veridbe”, ponosno ističe teniser koji je po dolasku u Beograd slavio u društvu najbližih prijatelja na jednom beogradskom splavu.

Njegova buduća supruga srećni događaj prvo je proslavila sa prijateljicama i budućom kumom na večeri u jednom restoranu, posle čega su se pridružili muškom društvu i slavlje nastavili do kasnih večernjih časova.

Emotivna veza zaljubljenih verenika otpočela je prošlog aprila i svakim danom postajala je snažnija i ozbiljnija. Zbog prirode posla kojim se bave atraktivna manekenka česta je saputnica svog izabranika na turnirima širom sveta. Gust raspored mečeva koje Viktor ne propušta retko im ostavlja vreme da uživaju u Beogradu, ali svaki dolazak koriste da se vide sa porodicom i prijateljima. Zvanično trideset treći teniser sveta konačno uživa u stabilnom životnom periodu nakon turbulencija koje je u karijeri doživeo pre tri godine, kada ga je Svetska teniska federacija suspendovala na godinu dana zbog kršenja pravila o dopingu.

To je bio okidač i za prekid trogodišnje veze sa tadašnjom devojkom, manekenkom Sunčicom Travicom.

Spektakularnim povratkom na teren, godinu dana kasnije, kada je sa osamsto četrdeset sedmog mesta na ATP poput feniksa došao među prvih pedeset igrača sveta, Troicki je oduševio sportsku javnost i istovremeno intrigirao novom emotivnom vezom sa još jednom lepoticom, manekenkom Sofijom Milošević, sa kojom je prisustvovao venčanju njegovog prijatelja Novaka Đokovića. Iako je briljirao na terenu, njegova emotivna veza bila je na klimavim nogama, pa su početkom prošle godine odlučili da stave tačku na svoj odnos. Spekulisalo se da je uzrok njihovog rastanka bilo Sofijino nezadovoljstvo zbog Viktorove neodlučnosti da se venčaju.

Samo nekoliko meseci kasnije u Beogradu se odigrao sudbonosni susret sa Aleksandrom, koja je istog trenutka osvojila Viktorovo srce.

Tridesetčetvorogodišnja Paraćinka bila je fatalna za uspešnog Beograđanina, koji se ponesen najlepšim emocijama prošlog avgusta vinuo na visoko devetnaesto mesto liste najboljih tenisera sveta i pokazao da još ima šta da pokaže ljubiteljima “belog sporta”. Lepa manekenka široj javnosti postala je poznata kada se u filmu Montevideo, vidimo se pojavila u ulozi zanosne Brazilke. Diplomirala je međunarodno poslovanje i završila školu fotografije, kojom je oduvek bila fascinirana. Iako su se početkom leta u medijima pojavili naslovi o Aleksandrinoj trudnoći, par se tim povodom nije oglašavao, već su dozvolili da vreme kaže svoje.

Viktor je trenutno fokusiran na teniske turnire na kojima će učestvovati širom sveta, a njegova verenica sve vreme će biti uz njega kao najveća podrška i inspiracija. Po završetku sezone srećni par posvetiće se organizaciji najvažnijeg dana u životu.
Pogledaj vesti o: Viktor Troicki,   Nju Jork

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.