Izvor: HotSport.rs, 28.Sep.2016, 10:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ATP ČENGDU: Troicki pobedio, sledi Bagdatis

Viktor Troicki savladao je Kaspera Ruda iz Norveške sa 2:0 u setovima i tako se plasirao u drugo kolo turnira u kineskom Čengduu.
Susret između Troickog i 17-godišnjeg Norvežanina, koji je juče prekinut zbog kiše pri rezultatu 6:3, 3:2 za Srbina, trajao je ukupno 78 minuta, a Troicki je drugi set dobio nakon taj brejka sa 7:6(4).
U drugom kolu Troickog čeka težak zadatak u vidu Markosa Bagdatisa, Kipranina koji za sad vodi sa 5:1 u pobedama protiv našeg predstavnika.
 
 
The post ATP ČENGDU: Troicki pobedio, sledi Bagdatis appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Viktor Troicki

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ATP ČENGDU: Lajović eliminisan

Izvor: HotSport.rs, 28.Sep.2016

Dušan Lajović je završio takmičenje u kineskom Čengduu, nakon što je poražen od Grigora Dimitrova – 2:0.. Bugarin je našeg tenisera savladao za 91 minut, a rezultat je bio 7:6(1), 6:4.. Dimitrov je treći nosilac turnira.. Nešto ranije, Troicki je obezbedio plasman u narednu rundu takmičenja.. ATP...

Nastavak na HotSport.rs...

Čengdu: Troicki preko Bagdatisa do četvrtfinala

Izvor: N1 televizija, 29.Sep.2016, 09:14

Srpski teniser Viktor Troicki plasirao se u četvrtfinale turnira u Čengduu. On je u 3. kolu pobedio Kipranina Markosa Bagdatisqa sa 2:1, po setovima 6:3, 4:6, 6:2...U borbi za plasman u polufinale 32. igrač sveta sastaće se sa boljim iz duela Kevin Anderson (Južna Afrika) - Nik Kirjos (Australija)...Uskoro...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.