Zverski zlostavljao suprugu - tri godine zatvora

Izvor: Mondo, 23.Mar.2017, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zverski zlostavljao suprugu - tri godine zatvora

Ahmet Marinković (41) iz Kaluđerice osuđen je danas u Drugom osnovnom sudu u Beogradu na tri godine i tri meseca zatvora, jer je krajem avgusta prošle godine zverski zlostavljao svoju nevenčanu suprugu Mariju Ferizović (22).

Foto: Guliver/Getty images

Marinković sa Ferizovićevom ima dvoje dece.

Sud mu je danas produžio pritvor u kojem se nalazi od hapšenja u avgustu 2016. zbog opasnosti da će u kratkom periodu ponoviti krivično delo - nasilje >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u porodici.

Ferizovićeva je upućena da u parničnom postupku traži odštetu.

Marinković, kao i tužilaštvo koje je tražilo za njega šest godina zatvora, imaju pravo da se žale na ovu presudu.

Bračno nasilje: Zabadao mi je eksere u telo! Tužilaštvo: kazna mala, žalićemo se

Drugo osnovno tužilaštvo u Beogradu najavilo je da će se žaliti na presudu. "Tužilaštvo će uložiti žalbu na ovu presudu jer je kazna mala i neadekvatna u odnosu na pokazanu brutalnost prilikom izvršenja krivičnog dela", rekla je Tanjugu portparol tužilaštva Milica Ljubičić.

Marinković je u januaru na početku suđenja tvrdio je da nije on supruzi naneo povrede i opekotine niti da ju je mučio dva dana zaključanu u stanu, već da je "Marija ili samu sebe tukla, ili je to učinio njen ljubavnik".

On je potvrdio samo da ju je 25. avgusta nekoliko puta udario, pošto mu je priznala da ga je prevarila sa sinom zakupodavca stana u kojem su živeli.

Tužilaštvo je optužnicom sudu predložilo da Marinkovića osudi na šest godina zatvora, s obzirom na pokazanu brutalnost prilikom izvršenja krivičnog dela.

Marinković je uhapšen 27. avgusta prošle godine nakon što je dva dana u stanu u Kaluđerici maltretirao majku svoje dvoje dece, koju je policija, kako su preneli mediji, zatekla u podlivima i obrijanu do glave.

Takođe je imala je opekotine po licu i na čelu i pečat od užarene metalne cevi, preneli su mediji navodeći da su im deca u to vreme bila kod njene majke.

Suđenje Marinkoviću:Veštak svedočio o iživljavanju

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Godina i tri meseca zatvora zbog nasilja u porodici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Mar.2017

Ahmet Marinković (41) iz Kaluđerice osuđen je danas u Drugom osnovnom sudu u Beogradu na tri godine i tri meseca zatvora, jer je krajem avgusta prošle godine zverski zlostavljao svoju nevenčanu suprugu Mariju Ferizović (22) sa kojom ima dvoje dece...Sud mu je danas produžio pritvor u kojem se...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.