Zukorlić: Nisam tražio funkciju ministra

Izvor: N1 televizija, 21.Apr.2017, 00:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zukorlić: Nisam tražio funkciju ministra

Lider Bošnjačke demokratske zajednice (BDZ) Muamer Zukorlić, čija stranka je podržala predsedničku kandidaturu Aleksandra Vučića saopštio je da u zamenu za to nije tražio da bude ministar.

"Funkcija ministra nije bila tema mojih razgovora s Vučićem, ni pre predsedničkih izbora na kojim smo ga podržali, a ni sada", rekao je Zukorlić za beogradske Novosti.

On je naveo i da za sebe nije ništa tražio: "Za sebe nisam tražio i ne tražim ništa ali >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << tražim za svoj narod sve što mu pripada, i po zakonu i po Ustavu".

"Naravno, ako bi mi neka funkcija bila ponuđena, o tome bi se moglo razgovarati. Ipak morao bi da se promeni ambijent u društvu, da se ne bi ponovila hajka koja je sprovedena kada sam imenovan za predsednika skupštinskog Odbora za obrazovanje", rekao je Zukorlić

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZUKORLIĆ: Nisam tražio fotelju ministra

Izvor: Kurir, 21.Apr.2017

..."Funkcija ministra nije bila tema mojih razgovora s Vučićem, ni pre predsedničkih izbora na kojim smo ga podržali, a ni sada", rekao je Zukorlić za Novosti..On je naveo i da za sebe nije ništa tražio: "Za sebe nisam tražio i ne tražim ništa ali tražim za svoj narod sve što mu pripada,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.