Znate je kao slatkicu iz Ljubavnih veza, a 15 godina kasnije izgleda još bolje

Izvor: Blic, 02.Maj.2016, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Znate je kao slatkicu iz "Ljubavnih veza", a 15 godina kasnije izgleda još bolje

Marija Guadalupe, Marija Paula i Marija Fernanda su likovi iz popularne meksičke serije "Lazos de amor" iliti "Ljubavne veze", koja je pre 15 godina na mnoge bacila čini svojom uzbudljivom radnjom. Serija je bila specifična po neobičnom završetku, ali i po tome što je tri lika tumačila ista glumica - Lucero Ogasa Leon (47).

"Ljubavne veze" je serija iz devedesetih koja je pratila tri identične sestre, razdvojene nakon saobraćajne nesreće u kojoj su im stradali roditelji.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Stotinu epizoda kasnije, ova telenovela se završila potpuno neočekivano - jedna sestra je umrla, dve su preživele, ali se ne zna koja od njih je na kraju izgubila život, što je tada bio ogroman šok za fanove koji su navikli na jednostavne završnice sapunica. A čime se danas bavi ova meksička glumica, pročitajte OVDE ili na sajtu 24sata.rs.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Lucero, zvijezda španskih sapunica: I nakon 20 godina izgleda fenomenalno! (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Maj.2016, 09:53

Devedesete su bile godine kada smo obožavali sapunice, a naročito glavne glumce iz tih španskih serija. Osim Esmeralde, Marisol i Rose Salvaje mnogima su u sjećanju ostale tri blizankinje iz serije "Ljubavne veze" odnosno "Lazos de Amor", koje su fizički identične, ali njihove ličnosti ne mogu...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.