Zlatiborac uz OKS!

Izvor: Kurir, 24.Apr.2014, 08:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zlatiborac uz OKS!

Snaga na usta ulazi!

Olimpijski komitet Srbije i kompanija „Zlatiborac“ potpisali su na jučerašnjoj svečanosti u hotelu „Hajat“ ugovor o sponzorstvu za ciklus Rio 2016! Svoje potpise na ugovor stavili su predsednik OKS Vlade Divac i generalni direktor kompanije „Zlatiborac“ Dušan Knežević.

Prvi čovek Olimpijskog komiteta Srbije izjavio je ovom prilikom da je srećan zbog ostvarene saradnje.

- Naš sponzorski pul „Mi >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << smo tim Rio 2016“ jači je za još jednog partnera koji prepoznaje značaj sporta u Srbiji, ali i važnost promocije olimpijskih vrednosti u našem društvu. Olimpijci Srbije već uveliko treniraju i pripremaju se za naredne Olimpijske igre, a siguran sam da im mnogo znači to što na tom putu imaju podršku jednog od najprepoznatljivijih srpskih brendova - izjavio je Divac.

(A. V.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.