Ženska verzija filma Oceans Eleven

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Avg.2016, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ženska verzija filma "Oceans Eleven"

Zvanični naziv ostvarenja koje će biti ženska verzija akcionog trilera "Oceans Eleven" glasi "Oceans Ocho" i, kako sam naslov kaže, neće sadržati jedanaest članova ekipe već osam članica.

Helena Bonam Karter, Mindy Kaling, Rijana i Akvafina uz En Hatavej, deo su ekipe koju će predvoditi Sandra Bulok i Kejt Blančet.

Njih dve preuzimaju uloge koje su imali Džordž Kluni i Bred Pit.

S obzirom da smo naveli sedam članica, fali još jedna, koja će >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << biti izabrana u narednom periodu, jer bi produkcija trebalo da počne u Njujorku, oktobra meseca.

Režiju će raditi Geri Ros, a reditelj ostvarenja "Ocean's Eleven" (2001.) Stiven Soderberg, takođe će imati značajnu ulogu na ovom projektu. Šta će konkretno radiri, za sada nije poznato, ali verujemo da će davati smernice Geriju Rosu i imati učešća u scenariju, koji su radili Olivia Milč i Geri Ros,

Poznavaoci prilika kažu da možda i nije najbolje vreme za snimanje ovog filma s obzirom da je ženska verzija ostvarenja "Ghostbusters" jako loše prošla na bioskopskim blagajnama, a očekuje se da će kompanija Sony koja je u njega uložila 150 miliona dolara, pretrpeti gubitak od 70 miliona dolara.

Što se tiče ostvarenja "Oceans Ocho" zadnju reč svakako imaju šefovi studija Warner Bros. a oni su rešeni da se film snimi.

Budžet svakako neće biti toliko velik, kao kod "Ghostbusters"-a, a uz svaki projekat dolaze i rizici. Konačni sud doneće publika, a mi možemo samo da im poželimo puno uspeha.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.