Žene u svetu kriminala (9): Cica ubica tamani ljubavnike

Izvor: Vesti-online.com, 16.Jan.2017, 03:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žene u svetu kriminala (9): Cica ubica tamani ljubavnike

Jasmina Cvetković (39) poznata je i kao Cica ubica. Njena biografija više odgovara nekom plaćenom ubici mafije, nego ženi. Osuđena je za dva ubistva, među kojima i likvidaciju svog dečka, žestokog momka sa beogradskog asfalta.

Cica ubica je prvo 2000. godine ubila Aleksandra Paunovića (22), poznatog po nadimku Mali Paun, a još poznatijeg što je sa 14 godina ubio vođu zvezdarskog kriminalnog klana i jednog od vodećih narko-dilera Dejana Marjanovića Šabana (23). >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<

Tvrdila je kako je Paunovića ubila u samoodbrani jer je bila žrtva nasilja.

Za ovu likvidaciju odrobijala je šest godina. Posle puštanja na slobodu nije imala većih problema sa zakonom gotovo sedam godina.

Međutim, imala je problema s novim dečkom. Ona je 2014. godine uhapšena jer je ubila novog momka Milana Tomovića (38). Njega je izbola nožem.

- Nije mi bila namera da ga ubijem. Našli smo se tog dana i krenuli u goste kod prijatelja. Milan mi je uporno tražio novac kako bi kupio heroin. Nisam htela da popustim jer sam sakupljala pare za veštačku oplodnju. Hteli smo da imamo dete i sutradan je trebalo da odem na prvi pregled - ispričala je Jasmina policajcima.

Prema njenim rečima, čim su ušli u stan kod prijatelja, Tomović je počeo da je udara.

- Gađao me je stolicom. Držao je nož i pretio mi. Odgurnula sam ga i nož mu je ispao. Uzela sam ga i krenula njime da mašem. Branila sam se i vrištala. Ne znam ni sama kako sam ga ubola. Videla sam krv i istrčala iz stana - rekla je ona.

Za ovo ubistvo osuđena je na 13 godina robije.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.