Žena urinirala nasred ulice!

Izvor: Vesti-online.com, 13.Apr.2014, 01:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žena urinirala nasred ulice!

Policija u Engleskoj je u potrazi za ženom koja je uslikana kako urinira nasred prometne ulice dok su je posmatrali šokirani ljudi.

Britanska policija traga za ovom ženom

 

Nepoznata žena u Northemptonu je u jednom momentu pored sebe samo spustila dve velike kese, skinula pantalone i olakšala se. Tom događaju prisustvovao je slučajni prolaznik Kevin Mabut koji je uslikao ženu i stavio fotografiju na Fejsbuk.

 

"Jednostavno nisam >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << mogao da verujem. Ne razumem kako bilo ko može uraditi nešto ovako užasno", rekao je Kevin.

 

Fotografija je vrlo brzo preplavila društvene mreže, a ljudi su se zgražavali. Iz policije tvrdi kako rade sve kako bi otkrili identitet žene.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.