Žena preminula nakon udesa kod Vrnjačke Banje

Izvor: Blic, 22.Dec.2014, 23:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žena preminula nakon udesa kod Vrnjačke Banje

U saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila danas oko 13,30 časova na državnom putu Kraljevo–Kruševac, u Novom Selu kod Vrnjačke Banje, poginula je jedna žena, koja je večeras u bolnici podlegla povredama.

Do nezgode je došlo danas oko 13,30 časova, kada je putničko motorno vozilo marke "fijat punto", trsteničkih registarskih oznaka, kojim je u pravcu Kraljeva upravljala 61- godišnja Trsteničanka udarilo u ženu iz Obrenovca (63), koja je išla pešice.

Povređena je večeras podlegla povredama na odeljenju intezivne nege Opšte bolnice u Kraljevu, saopštila je policija u Kraljevu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poginula žena u udesu kod Vrnjačke Banje

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Dec.2014, 00:47

Od povreda zadobijenih u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila na putu Kraljevo - Kruševac, u Novom Selu kod Vrnjačke Banje, jedna žena je preminula, saopštila je večeras PU Kraljevo...Do nezgode je došlo oko 13,30 časova, kada je automobil marke "fijat punto", sa trsteničkim tablicama, kojim...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.