Žena izvršila samoubistvo skočivši u bazen sa 1.000 krokodila

Izvor: Blic, 16.Sep.2014, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žena izvršila samoubistvo skočivši u bazen sa 1.000 krokodila

Vapnen Injan (65) je u zoološkom vrtu u Bankoku izvršila samoubistvo skočivši u bazen sa više od 1.000 krokodila.

Kada je policija stigla na u zoološki vrt zatekla je nekoliko radnika koji su pokušavali da oteraju desetine krokodila koji su komadali njeno telo.

Njena sestra, Sunan Tharmna, je rekla da je Vapnen bila depresivna i da ni sa kim nije razgovarala nekoliko dana.

Policija je pronašla zdravstveni karton kako pluta u bazenu, a na osnovu DNK >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << testa su potvrdili indentitet žrtve.

Farma krokodila i zoološki vrt “Samut Prakarn“ je osnovana 1950. godine sa ciljem očuvanja ove vrste. Na njihovom sajtu se navodi da se farma prostire na više od 300 hektara i da brinu o 100.000 krokodila.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Žena izvršila samoubistvo skočivši u bazen s krokodilima

Izvor: 24sata, 16.Sep.2014

Vapnen Injan (65) je u zoološkom vrtu u Bankoku izvršila samoubistvo skočivši u bazen sa više od 1.000 krokodila...Kada je policija stigla u zoološki vrt zatekla je nekoliko radnika koji su pokušavali da oteraju desetine krokodila koji su komadali njeno telo, prenosi blic.rs...Njena sestra, Sunan...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.