Zeleni Srbije najavili da će glasati za Brnabićevu

Izvor: RTS, 21.Jun.2017, 10:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zeleni Srbije najavili da će glasati za Brnabićevu

Opoziciona parlamentarna stranka Zeleni Srbije podržava predlog predsednika Aleksandra Vučića da Ana Brnabić bude premijer, uvereni da će ona znanjem vrednoćom i poštenjem doprineti dobrobiti građana i blagostanju Srbije.
Zeleni Srbije, saopšteno je iz te stranke, naglašavaju da za svaku modernu koncepciju upravljanja vladom, odnosno za vršenje premijerske dužnosti, mogu da budu relevantni pre >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << svega znanje i rad. 
Poručuju da će u parlamentu glasati za izbog Brnabićeve za premijere, od koje, kako kažu, očekuju odlučnu politiku otvaranja "zelenih radnih mesta" uz primenu zelene i kružne ekonomije, rast informatičkih i inovativnih kompanija. 
Ova stranka predlaže osnivanje Ministarstva za zaštitu životne sredine i prirodne resurse, sa namerom ekološkog preobražaja rasipničkog energetskog modela, uz velike poslove sprovođenja energetske efikasnosti javnih i privatnih objekata. Primer Grada Beograda, kažu, dokaz je da je važno postojanje efikasnog upravljanja životnom sredinom.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.