Zbog udesa kod Vrčina uhapšena devojka

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Avg.2017, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog udesa kod Vrčina uhapšena devojka

Devojci koja je upravljala vozilom koje je učestvovalo u udesu kod Vrčina određeno je policijsko zadržavanje od 48 sati.

To je učinjeno po nalogu Drugog osnovnog tužilaštva u Beogradu, rečeno je Tanjugu.

U pitanju je devojka koja ima dvojno državljanstvo Holandije i Turske i njoj je određeno zadržavanje do 48 sati, u kom roku će biti saslušana u tužilaštvu.

U toj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 14 sati život je izgubila njena majka, >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << dok je otac teško povređen, kao i više putnika iz drugog vozila novosadske registracije, precizirali su u tužilaštvu.

Nesreća se, kako se pretpostavlja, dogodila na oko 200 metara od naplatne rampe Vrčin, kada je "opel" holandskih registarskih oznaka, koji se kretao iz pravca Beograda ka Nišu, probio je zaštitnu ogradu i udario u dva automobila sa srpskim tablicama koja su mu nailazila u susret.

U toj nesreći povređeni su i putnici automobila "hjundai" sa novosadskim tablicama, dok su u trećem automobilu bile osobe iz Petrovca na Mlavi koje nisu povređene, preneli su mediji.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.