Izvor: Nezavisne Novine, 10.Feb.2016, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog ovoga Alesandra Ambrozio izgleda tip-top (FOTO)

Slavna manekenka Alesandra Ambrozio predmet je muške želje, a ženske zavisti, što i ne čudi budući da ju je priroda obdarila lijepim licem, dok je za tijelo morala sama malo da se potrudi.

Budući da sve žene svijeta zanima kako Viktorijin anđeo održava tijelo zategnutim i bez celulita, Alesandra je pristala da otkrije svoje tajne za Self.com:

"Kad se pogledam u ogledalo i ugledam celulit - da, imam ga i ja malo, svaka žena ga ima, ja počnem da trčim uz stepenice. >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Jednom nedeljno pređem Santa Monika stepenice (170 stepenika u jednom pravcu) četiri do 6 puta, i to mi pomaže da zategnem noge i guzu. Uz to, uhvatim i vazduh i malo sunca, pa malo i pocrnim", otkrila je Alesandra.

"To što vam je dato - to vam je. Prihvatite sebe i izvucite najbolje iz toga, nedostatke učinite adutima. Na primjer, u Brazilu je guza glavni hit. Neke djevojke prirodno imaju veliku i izbačenu guzu, i zbog toga ih nije sramota, već se osjećaju seksi. Druge moraju da vježbaju da bi to postigle. Ja radim vježbe sa tegovima oko članaka, gdje svakom nogom izvodim zamišljeni udarac, što više ka plafonu, tri serije po 20 ponavljanja. Radim i sličnu vježbu, samo sa izbacivanjem noge na stranu", kaže brazilska seks bomba.

"Dobro držanje može mnogo da pomogne. Vodite računa da vam ramena uvijek budu ispravljena, a stomak uvučen. Pronađite i dobar sprej za samopotamnjivanje, jer što ste tamniji, izgledate mršavije".

"Svaka žena ima drugačiji metabolizam i genetiku, zato umjesto da težite da izgledate kao neki drugi, što je obično nemoguće, fokusirajte se na sebe i uložite trud da izgledate najbolje što možete. Svako ima svoje dane kada se ne oseća poželjno i lijepo, a za to služe farmerke i bluze. Kada biste samo znali koliko puta se ja nisam osjećala spremno za slikanje u kupaćem i sebe prekoravala zašto nisam više vježbala", iskrena je Alesandra.

"Nije sve u savršenom tijelu. Savršena guza ne čini sjajnu osobu, već njeno samopouzdanje, koje se stiče kroz obrazovanje, manire, disicplinu", smatra slavni top model.

"Zauvijek na odmoru - to je moj moto. Ja se trudim da mi život bude takav, pa ništa ne može da me natjera da se toliko iznerviram ili izgubim kontrolu. Šta god da radim, to učinim zabavnim. Zato, ako radite nešto što vas ne čini srećnim, to je čisto gubljenje vremena. Život je prekratak, dame! Toliko toga treba da vidite i osjetite, morate da uživate u svakom trenutku", poručila je ljepotica.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.