Zbog kilaže ga nije htela nijedna: Smršao je 27kg, sada se otimaju oko njega

Izvor: B92, 23.Maj.2017, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog kilaže ga nije htela nijedna: Smršao je 27kg, sada se otimaju oko njega

Majkl Džefris nikada nije imao devojku, a za taj problem je krivio svoj izgled. Tako se odlučio da preduzme drastične mere.

Prekomerna težina i izgled su ga sputavali u svemu pa je u jednom trenutku krenuo da ide u teretanu, a onda je smršao čak 27 kilograma. On kaže da ga mnogi sada ne prepoznaju.

Inače, u svojoj najdebljoj fazi imao je čak 107 kilograma, a upravo zbog usamljenosti je morao da okrene novi list u svom životu.

“Mrzeo sam osobu koju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sam video u ogledalu. Bilo me je sramota da nosim usku odeću ili da idem na plažu. Bilo mi je dosta šala o dbelima i došao sam do tačke kada sam shvatio da je dosta i da mi je potrebna promena“, priznao je.

Kako bi promenio svoj izgled, prestao je da pije alkohol, počeo je zdravo da se hrani i odmah počeo da vežba.

Pogledajte rezultat:

Kroz četiri godine izgubio je 27 kilograma i sa svojih 80 kilograma mišića postao je prava atrakcija za devojke. Nažalost, viška kože nije uspeo da se reši, pa ju je uklonio estetskom operacijom.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.