Izvor: Nezavisne Novine, 16.Avg.2016, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog distribucije alkohola kažnjeni Zrinjski i Sloboda

Disciplinska komisija Nogomoetnog-Fudbalskog saveza BiH izrekla je kazne klubovima Premijer lige za propuste u protekla tri kola.

Najviše je kažnjen Mostarski Zrinjski sa 3.500 KM zbog propusta u organizaciji susreta, ali i distribucije alkohola na stadionu.

Sloboda je kraća za 2.5000 KM zbog istih propusta kao i Zrinjski, dok će Željezničar i Sarajevo morati platiti po 2.000 KM. Kasa Saveza biće bogatija i za 1.000 KM koliko će morati platiti Široki Brijeg.

Trener FK Mladost Ibro Rahimić zbog isključenja na utakmici protiv Sarajeva novčano je kažnjen sa 1.000 KM i jednom utakmicom zabrane vođenja ekipe.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.