Zbog bolesti se nije ukrcao u avion koji se srušio

Izvor: Radio 021, 02.Avg.2014, 11:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog bolesti se nije ukrcao u avion koji se srušio

Broj poginulih u padu alžirskog aviona, smanjen je na 116, pošto je utvrđeno da se dve osobe nisu ukrcale, saopštili su zvaničnici Burkine Faso.

General Žilber Dijender, šef agencije za krizne situacije, rekao je da se na listi "Er Alžira" nalazilo 118 imena putnika, ali da se dve osobe nisu ukrcale u avion.

Jedan se razboleo i otkazao kartu, a druga osoba koja se nije ukrcala je agent "Er Alžira". To dvoje putnika će biti ispitano u okviru istrage.

Istovremeno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << francuska ministarstva za spoljne poslove i saobraćaj su saopštila da su prvi ostaci tela poginulih putnika prebačeni u Pariz. U nesreći je poginulo 54 državljana Francuske.

Avion se srušio pre osam dana, a leteo je iz Uagadugua, glavnog grada Burkine Faso, za Alžir.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.