Zbog Blagojevića tapkamo u mestu

Izvor: B92, 29.Sep.2014, 20:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Zbog Blagojevića tapkamo u mestu"

Do sada nijednog trenutka nisam razmišljao da napustim Vladu Srbije, iako mi smeta kada me neki nazivaju nevidljivim ministrom, kaže Velimir Ilić za Danas.

Ministar bez portfelja kaže da je tačno da nije dovoljno iskorišćen, s obzirom na njegovo bogato iskustvo.

"Mogu mnogo više da pružim i na sanaciji štete nastale zbog poplava, ali ne želim sam da se namećem. Neka me moje kolege pozovu i ja ću pomoći, jer činjenica je da obnova poplavljenih područja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ide sporo i da se neki problemi rešavaju na mučan način. Veliki je broj nezadovoljnih građana, a dolazi zima", kaže za Danas Velimir Ilić, ministar bez portfelja, zadužen za vanredne situacije.

Ilić kaže da je ono što se dešava u Lučanima, koji su pet puta poplavljeni, bruka.

"To što se dešava je bruka za sve nas, a radovi na rečnom koritu su onemogućeni jer Kancelarija za obnovu ne da saglasnost. Mi smo upozoravali, a nadležni su rekli da nema razloga za strah i da neće biti opet poplava, ali je do toga ipak došlo. Ovih dana očekujem odluku premijera da me Vlada zaduži da ja to regulišem, jer ako budemo čekali Marka Blagojevića, o ovome ćemo pričati i u maju iduće godine. Dok nije bilo Kancelarije, sve se rešavalo za sedam dana, a otkako ona postoji tapkamo u mestu", rekao je Ilić.

On kaže i da je očekivao da će biti nezadovoljnih.

"Znao sam da će biti nezadovoljnih čim sam video da Kancelarija ide preko rešenih imovinsko-pravnih odnosa. Pa mi u legalizaciji nismo mogli da se pomerimo zbog toga. Sada su smanjeni kriterijumi i dovoljno je da se donese račun od struje", kaže Velimir Ilić.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ilić: Zbog Blagojevića tapkamo u mestu

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Sep.2014

Do sada nijednog trenutka nisam razmišljao da napustim Vladu Srbije, iako mi smeta kada me neki nazivaju nevidljivim ministrom, kaže Velimir Ilić...Ministar bez portfelja kaže da je tačno da nije dovoljno iskorišćen, s obzirom na njegovo bogato iskustvo..."Mogu mnogo više da pružim i na sanaciji...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.