Zbog Beograda na vodi, ukinuta Studija visokih objekata Beograda

Izvor: Blic, 18.Apr.2014, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog Beograda na vodi, ukinuta Studija visokih objekata Beograda

Privremeno veće Grada Beograda, koje je zasedalo danas, donelo je i Odluku o prestanku važenja Studije visokih objekata Beograda. Ove odluke su donete su skladu sa priprema za početak izgradnje Beograda na vodi.

Bez ovakve odluke, ne bi bilo moguće sprovesti projekat "Beograd na vodi", kojim je predviđeno da se, između ostalog, izgradi kula visine najmanje 210 metara.

Prema Studiji visokih objekata Beograda, koja je važila do danas, tako nešto ne bi bilo legalno.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

BEOGRAD NA VODI: Ukinuta studija visokih objekata!

Izvor: Kurir, 18.Apr.2014

Ukidanjem ove studije omogućeno je da se u okviru projekta Beograd na vodi izgradi kula visine 210 metara, jer dok je stara studija bila na snazi to nije bilo moguće..BEOGRAD - Privremeni organ grada Beograda usvojio je Odluku o izradi izmena i dopuna Generalnog urbanističkog plana grada Beograda...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.