Završena Beogradska nedelja mode

Izvor: Press, 31.Okt.2014, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završena Beogradska nedelja mode

Zvanični program Beogradske nedelje mode, 36. po redu, zatvoren je sinoć revijom Bate Spasojevića u Beton hali na Savskom pristaništu.
Posetioci 36. Perwoll Fashion Week-a imali su priliku da uživaju u kreativnom izrazu brojnih afirmisanih domaćih kreatora poput Ane Ljubinković, Igora Todorovića i Mirjane Vujčić, kao i regionalne platforme dizajnera Zona 45, umetničkog programa Modne vinjete i studenata >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << umetničkih fakulteta i akademija u Beogradu. 

Posebnu pažnju ljubitelja mode privukao je program organizovan u saradnji sa kulturnom manifestacijom "Swe u svemu" - mesec švedske mode u Beogradu, u okviru kojeg su prikazane revije švedskih dizajnera i održana predavanja Lote Alvar na temu upotrebe ručnog rada u savremenoj modi i Tomasa Gunarsona o konstruisanju roda kroz objektiv.

Beogradska nedelja mode u organizaciji modnog studija ''''Click'''' održava se dva puta godišnje, krajem oktobra i početkom aprila.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Završen 36. Perwoll Fashion Week / Bata Spasojević

Izvor: NaDlanu.com, 01.Nov.2014, 00:59

Revijom Bate Spasojevića, završen je 36. Perwoll Fashion Week...Bata Spasojević je predstavio kolekciju za jesen-zimu 2014-15. pod nazivom ‘’New Revival’’. Kolekcija je miks više stilova, a krator je inspiraciju našao ovoga puta u muzici i umetnosti starih slikara, poput Kravađa. Karakterističan...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.