Završen deo ulice Internacionalnih brigada

Izvor: Šumadija Press, 04.Sep.2015, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završen deo ulice Internacionalnih brigada

Danas je u saobraćaj puštena rekonstruisana deonica u ulici Internacionalnih brigada, u dužini od 350 metara a vrednost radova je 26 miliona dinara.

Izgrađeni su kolovoz, trotoar i signalizacija. Sredstva za rekonstrukciju obezbedilo je JP ”Putevi Srbije’, a radove je izvelo Preduzeće za izgradnju puteva.

– Ovo je jedna od izuzetno važnih saobraćajnica, na ulasku u grad iz pravca Topole. Za završetak kompletne saobraćajnice ostala je još deonica u dužini >> Pročitaj celu vest na sajtu Šumadija Press << od 700 metara. Problem predstavljaju nerešeni imovinski odnosi jer ima mnogo parcela i vlasnika. U svakom slučaju, očekujem da ćemo u narednih nekoliko meseci uspeti sve to da rešimo i završimo radove u toj ulici, započete pre nekoliko godina. Sredstva za završetak radova obezbediće takođe ”Putevi Srbije” bez čije podrške ne bismo mogli da realizujemo tako važan projekat za grad – kaže Nebojša Zdravković, zamenik gradonačelnika.

Zdravković naglašava da će u narednom periodu biti sanirabe ulice, koje su u lošem stanju a koje su strateški gledano najvažnije u ovom trenutku. Grad Kragujevac je sa Evropskom bankom za obnovu i razvoj postigao načelni sporazum o kreditiranju i pripremamo projektnu dokumentaciju. U toku je određivanje prioriteta.

Nastavak na Šumadija Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Šumadija Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Šumadija Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.