Izvor: Nezavisne Novine, 18.Apr.2016, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zavirite u raskošnu vilu u Konektikatu (FOTO)

Luksuzna vila u Konektikatu raspolaže sa 16 soba i sigurno će vas oduševiti sa svakim svojim elementom. Veliki prozori u stilu palate unose nevjerovatnu količinu prirodne svjetlosti, kreirajući na taj način prefinjenu i udobnu atmosferu.

Od otvorene dnevne sobe sa mermernim podovima, do uživanja u formalnoj trpezariji sa elegantnim kaminom, ova vila vam nudi sve što vam je potrebno za lagodan život. Tu je i unikatni mokri bar koji nudi dodatni prostor za sjedenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << i sasvim dovoljno mjesta za goste i organizovanje zabava bilo koje vrste.

U sklopu ove vile postoji gurmanska kuhinja sa visokim plafonima, prostor za doručkovanje i objedovanje. Predivni drveni podovi, dva frižidera, dupla rerna i izobilje prostora čine ovaj kuhinjski prostor idealnim. Master spavaća soba nudi vam sve što možete poželjeti, uključujući kamin, ugradne glomazne garderobere i još mnogo toga.

Tu je i privatni balkon, kao i kupatilo sa đakuzijem i parnim tušem. Nadomak toga, tu je igraonica za djecu sa svjetlarnikom koja lako može biti pretvorena u privatnu kancelariju, kao i dodatna master spavaća soba i dvije obične.

Ormari od kedrovine su idealni izbor za odlaganje stvari, a tu je i odvojeni manji privatni stan, koji sadrži svoju kuhinju, spavaću i dnevnu sobu i kupatilo.

Eksterijer ovog imanja će vas još više očarati. U eksterijeru ove vile nalazi se privatni košarkaški teren, kuhinja na otvorenom, infiniti bazen i još mnogo toga. Bašte su fenomenalno uređene i jedostavno plijene svojom ljepotom.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.