Izvor: Radio Slobodna Evropa, 07.Maj.2015, 08:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zatvoren aerodrom Fiumicino u Rimu zbog požara

Glavni rimski aerodrom Fiumicino zatvoren je u četvrtak pošto je u skladišnom prostoru za prtljag izbio požar, u kojem ipak nema teže povrijeđenih, saopćile su lokalne vlasti.

Aerodrom će biti zatvoren do 14.00 sati, objavila je uprava, prenosi agencija Reuters.

Požar je izbio u srijedu navečer nešto iza 22.00 sata u podzemnom prostoru za skladištenje prtljaga Terminala 3 aerodroma Fiumicino, koji služi za međunarodne letove.

Najmanje tri osobe su primile >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Slobodna Evropa << medicinsku pomoć zbog udisanja dima, izjavio je šef vatrogasne brigade, dodajući da je požar stavljen pod kontrolu.

U gašenju požara učestvuje dvadesetak vatrogasnih vozila, a zatvoren je i glavni autoput ka Rimu kako bi nesmetano mogla da prođu vozila vatrogasaca i hitne pomoći.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Požar na rimskom aerodromu Fiumićino

Izvor: Akter, 07.Maj.2015

Rimski aerodrom Fiumićino je zatvoren danas zbog požara i svi letovi su otkazani do 14 sati, javila je agencija AP, pozivajući se na saopštenje aviokompanije Alitalia..U saopštenju kompanije se kaže da su sva poletanja otkazana do 14.00, ali da će biti dozvoljeno sletanje interkontinentalnih letova...Svi...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.