Izvor: Vesti-online.com, 28.Apr.2017, 02:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto su svi hteli seks-igračku iz 19. veka?

Seks-igračke i danas su svojevrsna tabu-tema u konzervativnim sredinama, ali jedna koja datira još iz 19. veka ovih dana prodata je na aukciji u Irskoj, i to za neverovatnih 3.200 evra.

Victorian-era sex toy: Ornate ivory dildo going under hammer in Ireland https://t.co/wZQQUX1sIP pic.twitter.com/tt2hpx0DeD— RT (@RT_com) April 23, 2017

- Verujemo da je ovaj unikat iz viktorijanskoga doba bio jedan od najoriginalnijih darova koji je ijedna žena tada mogla dobiti od >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << supruga - izjavio je Dejmijen Metjuz, vlasnik aukcijske kuće koja je organizovala prodaju seks-igračke u irskom okrugu Mit.

Iako je početna cena dilda bila između 500 i 800 evra, u samo četiri minuta vrednost mu je dosegla konačnih 3.200 evra - toliko je za unikat izdvojio anonimni američki kolekcionar.

Metjuz kaže da mu se javilo stotinak potencijalnih kupaca iz čak 40 zemalja.

- Bilo je tu vlasnika muzeja, seks-šopova, domaćica, lekara... Ma zavladala je opšta ludnica! Jedan gospodin čak je lično doputovao iz Čilea u Irsku da bi rezervisao dildo. Na kraju su se za unikat borili vlasnik erotskog muzeja iz Los Anđelesa i dotični Amerikanac, koji je i pobedio i postao novi ponosni vlasnik igračke - rekao je Metjuz, piše "The Irish Times".

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.